Ассистент-профессор
2002-2007, Ш.Уәлиханов атындағы КМУ, "Астық өңдеу және нан пісіру өндірісінің технологиясы" (инженер-технолог).
2012-2014, Ш .Уәлиханов атындағы КМУ, 6М073100 "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" (Техника ғылымдарының магистрі).
2017-2020-докторантура, Алматы технологиялық университеті, мамандығы"6d072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы".
Астық және қайта өңдеу өнімдерінің микробиологиясы, астықты қайта өңдеу кәсіпорындарында еңбекті қорғау, элеваторлар мен астық қабылдау кәсіпорындарын жобалау, астықты қайта өңдеу кәсіпорындарының арнайы технологиялары, астықты кептіру және сақтау технологиясы, элеватор өнеркәсібінің технологиясы, Астықты қайта өңдеу кәсіпорындарының тасымалдау машиналары мен механизмдері, астықты қайта өңдеу кәсіпорындарының электр жабдығы, тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары, астықтан сыра мен спиртті алудың қазіргі заманғы технологиялары, диірмендердің, жарма зауыттары мен құрама жем зауыттарының технологиялық жабдықтары; нан, ұннан жасалған кондитерлік және макарон өнімдерінің технологиясы және т. б.
Ғылыми бағыты
Тамақ өнеркәсібі, сүт саласы, тамақ қауіпсіздігі
Ғылыми және қоғамдық қызметтің қысқаша аннотациясы
18.11.2020 бастап - Ақмола облысы білім басқармасы Қамқоршылық кеңесінің мүшесі.
Еңбектер саны
ҚР 2 патенті, 2 оқу құралы; 1 ПОӘК; Scopus базасындағы 2 мақала (25 процентильден артық); КОКСОН ұсынған журналдар тізіміне кіретін журналдарда 3 мақала; РҒДИ-ға енгізілген 11 жарияланымдар; сондай-ақ түрлі отандық және халықаралық ғылыми-практикалық конференцияларға қатысу және жарияланымдар.
-
Соңғы 5 жылдағы (2017-2022 жж.) негізгі ғылыми жарияланымдар (Интернет желісінде жарияланым орналасқан журналдың бастапқы сайтындағы веб-беттің URL-мекенжайын немесе оның Digital Object Identifier (DOI) келтіру).
Хирш Индексі (Scopus, WoS)
h-index = 1 (Scopus)
Scopus Author ID
57223632541
ResearcherID
AAZ-2645-2020
ORCID
https://orcid.org/0000-0003-0027-8910