7М05102
Қазақ, Орыс
Магистратура
2 жыл
Жұмыс берушiлердiң талаптарына сәйкес тамақ өнiмдерiн өндiру саласындағы заманауи тенденцияларды ескере отырып, оқу процесiн жүзеге асыру, оқыту процесін жүзеге асыру, оқу-тәрбие және ғылыми-инновациялық қызметті іске асыру үшін ғылыми мәдениеті жоғары деңгейдегі тамақ биотехнологиясы бойынша кәсіби құзыреттерді қалыптастыру..
- Ғылымның тарихы мен философиясы
- Шет тілі (Кәсіби)
- Жоғары мектеп педагогикасы
- Басқару психологиясы
- Зерттеу мәдениеті және ғылыми этика
-
-
-
- Жануарлардан және өсімдіктерден алынатын тамақ өнімдерінің технологиясы
- Тамақ өндірісінің шикізаты мен өнімін зерттеудің заманауи әдістері
- Биотехнологиялық өнімдер ассортиментін кеңейтудің микробиологиялық негіздері
- Тамақ өндірісінің санитарлық-гигиеналық және микробиологиялық негіздері
- Гендік түрлендірілген өнімдер өндірісінің теориялық негіздері
- Тамақ өндірісінің қалдықсыз биотехнологиялары
- Өсімдік шикізаты мен тамақ өнімдерінің дәмі, түсі мен хош иісі химиясы
- Өсімдік шикізатының биоконверсиясы
- Ашыту өндірісінің технологиясы
- Суды өңдеудің электрофизикалық әдістерінің оның микрофлорасына әсері
- Функционалды өнімдерді өндірудің биотехнологиялық негіздері
- Биотехнологиядағы сараптама және қауіпсіздік
- Тамақ өнімдерінің құрамы мен қасиеттерін анықтау әдістері
- Дисперсті жүйелер және құрылымдау